Sidoey Koeningan

Blog urang sunda, kanggo urang sunda

Nepangkeun


Nepangkeun sim abdi Sidoey tea. Urang sunda asli, kawitmah di wewengkon kuningan pasna ti Desa Cageur kacamatan Darma. Hiji pamuda anu reueus jadi urang sunda, najan ayeuna jauh aya di pangumbaraan henteu ngaheureutkeun tekad pikeun ngamumule budaya sunda.

Advertisements

Can aya pairan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: