Sidoey Koeningan

Blog urang sunda, kanggo urang sunda

Posting Munggaran

Bismillahirrahmanirrahim,

Dina sela sela kasibukan aktipitas sapopoe sim abdi nyobi ngaluangkeun waktos kanggo nulis sakecap dua kecap anu mugi mugi tiasa ngaleungitheun hanaang diri sareng kasonoan kana kecap kecap dina basa sunda anu jarang di kecapkeun dina kahirupan sapopoe

20/08/2009 Posted by | Asal Nyerat | Tunda talatah