Sidoey Koeningan

Blog urang sunda, kanggo urang sunda

Posting Munggaran

Bismillahirrahmanirrahim,

Dina sela sela kasibukan aktipitas sapopoe sim abdi nyobi ngaluangkeun waktos kanggo nulis sakecap dua kecap anu mugi mugi tiasa ngaleungitheun hanaang diri sareng kasonoan kana kecap kecap dina basa sunda anu jarang di kecapkeun dina kahirupan sapopoe

Advertisements

20/08/2009 - Posted by | Asal Nyerat

Can aya pairan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: