Sidoey Koeningan

Blog urang sunda, kanggo urang sunda

TKI di Arab Saudi

kacaritakeun dihiji lembur aya hiji pamuda nu kakara balik jadi TKI di arab saudi, kabejakeun si eta pamuda teh mawa babawaan loba pisan keur oleh-oleh jang pamajikana dilembur, tayohna mah eta beja teh kadengeeun ku bangsat anu geus biasa ngaranjah eta lembur, panjang carita eta bangsat teh geus siap-siap erek ngajorag imah TKI tea engke peuting.

kacaritakeun eta bangsat teh geus ngadakom dina kenteng nunguan nu boga imah sare, sanggeus lila di tungguan nu boga imah teh can sare wae kadon hayeuh ngobrol terus sosonoan dapuguh geus lila tea teu panggih.

sibangsat geus teu kuat cangkeuleun nungguan bari ngadedengekeun nuboga imah, bari pok salakina ngomong ka pajikan na salakina: euh nyi meni liket asa ketan kieu. ceuk salakina…
pamajikan na seuri bari ngarangul… ngadenge kitu sibangsat anu geus lila nungguan beuki keuheul wae atuh, jrut manehna turun tina suhunan bari pok ngomong “oncoman we sakalian ajig….bari dirigdig lumpat si bangsat teh. teu kosi lila eta bangsat teh balik deui bari ” jedak…najong bilik manehna ngomong deui dasar ulen siah… dirigdig deui we eta sibangsat teh lumpat

Asal : ketawa.com

23/08/2009 Posted by | Bobodoran | Tunda talatah

Posting Munggaran

Bismillahirrahmanirrahim,

Dina sela sela kasibukan aktipitas sapopoe sim abdi nyobi ngaluangkeun waktos kanggo nulis sakecap dua kecap anu mugi mugi tiasa ngaleungitheun hanaang diri sareng kasonoan kana kecap kecap dina basa sunda anu jarang di kecapkeun dina kahirupan sapopoe

20/08/2009 Posted by | Asal Nyerat | Tunda talatah